marți, 29 septembrie 2009

Mancatorul de lamai

Am fost si la control ieri.Cica a crescut 200 de grame si 2 cm luna asta.Dar zic eu si la fel zice si doctorita, nu datorita regimului ci datorita sanzimelor.
Noi i-am mai facut in urma cu un an o cura din asta cu sanzime si la fel a crescut si atunci foarte mult, atunci luase 1 kg in greutate.
Acum continuam cu sanzimele si vom lua si ceva pt imunizare. Cred ca vom mai face asa de vreo 2 ori pe an cate o cura cu sanzime daca vedem ca iar stationeaza prea mult.

Cand ne-am intors de la doctorita, tata-sau isi prepara niste fructe de mare si si-a stors o lamaie.
I-a trebuit-o repede lui Razvi sa o linga ca tare ii place.Nici nu se stramba.Mie imi ploua in gura numai cand il vad.












Noi suntem iar in cautare de cresa.Luni trebuia sa il duc la cresa la care a fost in scris dar cand am vazut ce eacolo am dat inapoi.Am nimerit chiar la masa.Era paine cu pateu si ceai, pe masa goala, fara fata de masa.Doar pusa painea acolo si dat sa bage in ei.In primul rand nu mi-a convenit sa vad paine cu pateu ca hrana pt copii atat de mici.De aceea cand am plecat m-am uitat la meniu.Acolo am fost si mai socata: CARNATI, FASOLE, MEZELURI, CREMVUSTI, RULADA DE CARNE !!!!!!!WHAT????
Nu mi-a venit sa cred ce am citit.Asta e meniu pt copii???E greu si pentru oameni mari, daramite pt copilasi de 1 an.Nici eu nu mananc asa ceva, cum sa ii dau copilului meu?
Asa ca am zis PAAAAA.
Nu permit sa imi imbolnaveasca copilul de ficat si cine stie mai ce.

AM fost azi si am cautat inca o cresa.E in centrul orasului, deci foarte solicitata si prin urmare fara locuri.Ea oricum e inchisa temporar chiar de ieri pt ca au fost inundati de tevile de la gradinita de la etaj.Toate lucrurile erau afara ude, peretii imbibati de apa.Dezastru.
Mai am o cresa de verificat si daca nu o sa mai vad ce fac.Ori cu mine la gradi, ori la soacra la tara. Ceea ce nu imi convine deloc, dar daca nu am ce face, asta e dar la cresa aia nu-l duc.

So , wish me luck

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ramona, poate ca e scump ceea ce iti recomand eu, dar e in SM o gradi particulara unde a crescut Silvia 2 ani, a fost minunat. Eu nu aveam chiar deloc ce face cu ea de la 2 ani si la nici o gradi din apropiere unde stateam eu nu mi-o lua...e vorba de Happy Kids, poate ai auzit. Educatoarea Silviei pe care a iubit-o tare mult trebuie sa fi nascut acum in septembrie, ne-am intalnit asta vara cu ea. Dar oricum tot personalul de acolo era super. Bafta orice ai alege!

Rami spunea...

Da stiu de gradinita asta.Dar e mult prea scumpa pentru noi.E o gradinita minunata.Daca as fi avut banii acolo l-as fi dus negresit.
Multumesc pentru sfat oricum.
Sper sa scap saptamana asta de stres.

Andreea spunea...

ofof....cred ca asta e cea mai grea decizie din viata mamei de pui la 2 ani...cresa/gadi si daca da, unde?? sper sa gasiti ceea ce cautati...:)

Anonim spunea...

nevoia de a verifica:)