luni, 16 februarie 2009

Micul print e bolnavior!

Uf!!Razvanelu meu a fost pe injectii de vineri seara pana azi dimineata (sper, azi mergem la control sa vedem cum sta cu boala)Simpla raceala a evoluat foarte rapid,in cateva ore s-a transformat intr-o angina destul de urata, un gat foarte inflamat de nu putea puiu nici sa inghita laptele.Intotdeauna la prima inghititura de mancare, voma sau in cel mai bun caz isi facea greata,mai mai sa de-a tot afara din el.Asta doar la prima inghititura, dupa aceea nu erau mari probleme, manca,dar putin, jumatate din cat manca de obicei.
Doctorita s-a speriat de evolutia asa de rapida a bolii si i-a dat o cura de injectii, si nu orice,ci cefort foarte tari si dureroase.I le-am dat cu xilina, ca sa nu-l doara asa de tare.Azi a primit-o pe ultima, asa sper.
In zilele astea nu l-am recunoscut pe copilul meu, a fost foarte apatic, toata ziua imi dormea, avea cate 3-4 reprize de somn pe zi si noaptea o dormea toata ca si inainte.Ma gandeam ca e un efec secundar al injectiilor, dar am citit prospectul si nu am gasit asa ceva.
Acum deja la e la al treilea somn de azi. Sta treaz max 2 ore si iar il loveste somnul.Sper sa ii treaca repede odihnindu-se astfel.
Ufff, greu e cu printi bonaviori.

Un comentariu:

Lala spunea...

E foarte greu cu ei bolnavi .
Multa sanatate lui Razvi si sa se refaca rapid .