marți, 9 decembrie 2008

Mai e putin



Peste exact o luna, printul meu va implini 1 anisor. Doamne cat de repede a trecut. 11 luni? Deja? Da stai un pic, ca mai vreau sa te alint, sa te tin in brate, sa te mangai pe obrajorul cel mic si rosu.Mai vreau sa fii bebelusul meu, vreau sa te port in brate, mai vreau, mai vreau.
Dar nu se mai poate, nu? tu deja esti un baietel aproape independent.Stii sa te joci singurel, stii sa mergi sa iti iei ce ai nevoie pt ca te-ai grabit sa mergi singurel, si la doar 10 luni si 9 zile, ai spus: Gata, eu ma duc singur.
Stii sa imi spui deja mama, stii sa il strigi pe tati tata, stii sa ceri ce vrei, deocamdata spunand doar ada.
Repede ai mai crescut.Acu erai o mogaldeata care nu zicea nici pas, nici sa plangi nu stiai, si acu vi tu la mine sa ma tragi de pantaloni si sa imi spui mama.
Abia astept prima ta aniversare.

Azi e si ziua "surioarei" tale, care implieste si ea un anisor si ii spunem La multi ani si sa aiba parte de multa sanatate, noroc si iubire in viata.Te iubim Adeluta scumpa.

3 comentarii:

Alinus spunea...

timpul zboara mami drag,iar noi,la fel ca parintii nostri vom ramane cu multttttteeeee amintiri frumoase
Savureaza la maxim fiecare minut,curand vei avea baietel de un an!
pupici

CatiM spunea...

Ooof...asa mor si eu de ciuda, mai Ramo...Citind gandurile tale mi le regasesc pe ale mele! Si eu mai vreaaaau! Nu m-am saturat de bebele meu! Nu vreau sa creasca! Vreau sa ramana bebe dulce, mic si scump asa cum este acum...Of!

Anonim spunea...

Mami Ramo, ce frumos ai spus tu... cresc piciuletii asa repede, devin independenti, lor le e usor ca le vine natural, noua ne e greu ca ii vrem din nou mici si dependenti de noi...Si in acelasi timp sunt in fiecare zi mai isteti, mai atenti si mai minunati (sic!)...Frumoasa postare, asa gandesc si eu.