marți, 9 decembrie 2008

Ce stiu sa fac

Am preluat leapsa de la Clara.

Stiu sa dorm singur singurel, nu am nevoie de mami deloc.Cateodata e ofticata mama din cauza asta, ca i-ar place sa stea langa mine sa ma vada cum adorm, sa ma mangaie pe capusor pana adorm, i-ar place sa ma legene si sa imi cante.Da eu asa stiu doar, ca asa m-a invatat sa adorm, si altfel nu stiu.Daca mama sta langa mine pt mine inseamna ca e rost de joaca, de catarat, de cercetat, orice numa de dormit nu.

Stiu sa merg de cand aveam 10 luni si 9 zile.Tot mama a fost de vina.Ca eu voiam sa ajung undeva si mama nu a vrut sa ma ajute, asa ca mi-am luat inima in dinti si am pornit singur.Da acum ii multumesc, ca uite sunt independent si descurcaret.

Stiu sa aduc mingea la mami cand o cere.ma duc dupa ea si i-o arunc ei.Ea mi-o da inapoi, si eu o arunc iar.Bine, de cele mai multe ori gresesc directia, da mami stie ca ei am vrut sa i-o dau si ma aplauda si imi spune bravo si eu nu mai pot de fericire.

Stiu sa arunc jucariile cat colo,si imi place foooaarte mult sa bat cu ele in parchet sa se auda cat de tare.Mami se teme ca deranjez vecini, da ce sa fac, ca eu trebuie sa invat.
Nu sta nici un flacon de apa in picioare in fata mea.Neaparat trebuie sa stea culcata sticla.La fel nu suport sa vad telefonul fix cu receptorul pus.
Imi plac la nebunie reclamele, nimic nu imi distrage atentia atunci.Orice s-ar intampla in casa, nu ma intereseaza atata timp cat la tv sunt reclame.
Mami mai profita de ele sa imi dea sa mananc cand nu prea am chef, sau mai nou ma pune pe olita unde de fiecare data fac kk. Si mama e bucuroasa tare.Oare de ce?

Stiu sa spun si eu cateva cuvintele, nu multe. Stiu sa o strig pe mama, pe tata si cand vreau ceva mai scap cate un ada.In rest bolborosesc pe acolo daidai beadididadididia.Ceva de genu asta.Nu toate pot fi reproduse in scris.

Am invatat sa fac pe clovnul.Imi place mult sa ma stramb.Fac tot felul de mutrite si mami si tati rad de nu mai pot.
Mai ales daca mami ma cearta atunci bag la inaintare mutritele si pe mami o bufneste rasul si aproape ca uita ca m-a prins cu degetele aproape de vreo priza.

Cam atat.
Predam leapsa mai departe.


3 comentarii:

Mama Iuliei spunea...

Micul print stie o gramada de lucruri.
E frumos si cuminte tare.
Va pupam

Mama Iuliei spunea...

Rami aici sunt, sunt la persoane interesate.Ma vezi?

Alinus spunea...

pupic pentru micul print al lui mami