sâmbătă, 1 decembrie 2012

Calendar de advent


 Desi noi nu suntem catolici si nu am mai avut niciodata un calendar de advent, mi-a placut ideea descoperirii unei surprize in fiecare zi, asa ca m-am gandit sa confectionez eu unul si in loc de dulciurile obisnuite m-am gandit sa ii pun alte mici surprize.Am pus si vreo  5 bomboane ca sotu meu a zis ca musai sa pun si de astea ca altfel nu se poate :)
Cam astia au fost pasii : (nu am fotografiat chiar fiecare pas ca am uitat :D )
Am lipit pe un carton hartie alba (nu am avut in acel moment rosie) si am pictat-o toata in rosu si apoi am lipit peste ea un material rosu transparent si cu model auriu. Apoi am lipit bucatile de hartie in forma de brad.
Pachetelele le-am facut folosind hartie creponata mov peste care am pus si material rosu (era prea transparent de aceea am folosit si hartie creponata)si le-am legat cu panglica rosie.


O parte din suprizele ascunse :

 Pentru ca nu aveam un lipici prea bun, am facut ce mi-a venit prima data in cap: le-am cusut de carton .Asta mi-a luat cel mai mult timp...





 Azi dimineata am prezentat surpiza.Uimire mare, intrebari fara sfarsit si mare nerabdare sa deschida primul pachetel.Inauntru a gasit una din figurinele de mai sus:




 O poza mai de aproape:


2 comentarii:

Miutza spunea...

Foarte foarte frumos! Minunat chiar! Felicitari, mami talentata, rabdatoare si muncitoare! :*

Rami spunea...

Multumesc Mioara, esti draguta.
La fel pot spune si despre tine :)