marți, 4 decembrie 2012

A venit Mosul!

Da, stiu ca e devreme.Asa a fost sa fie: tata a plecat la Berlin azi pentru cateva zile si pentru ca nu vroia sa piarda reactia de bucurie a lui Razvi la primirea cadourilor, Mosul a venit ieri: 3 dec.
Si a meritat din plin.Cuvintele sunt de prisos :)) mai bine vedem video:


                Cadouri, bucurii




Nu se mai desparte de bucataria lui, gateste tot felul de bunatati si ne tot serveste pe noi si pe plusurile lui si lor le mai si explica ce face si cum face si le roaga sa fie atente :))
Cu telescopul e suparare mare ca e noros si nu poate sa se uite in spatiu...Dar deja l-a probat in casa si il invarte si regleaza ca un profi :))







4 comentarii:

Mioara Gheorghita spunea...

Ce bucurie pe capul lui! :)) imi place cum se uita prin telescop, are asa un aer de om mare care stie ce face... :) abia asteptam si noi sa vina Mosul desi la noi cred ca vor fi doar carti si dulciuri in ghetute..dar bucuria va fi mare, sigur!
Il pupam pe Razvan bucatarasul priceput :)

Rami spunea...

Da si el va primi carti, de fapt a si primit si aici una cu poze si cu civinte in engleza si germana, de la o prietena englezoica. Plus va mai primi si din Ro ca le-am zis deja bunicilor ca avem nevoie de carti ca a noastre sunt cam rascitite.
La noi Mos Nicoae e de obicei mai bogat decat Mos Craciun...

Loredana spunea...

Foarte generos a fost Mosul, dar sunt convinsa ca si el a fost cat se poate de cuminte.

Strumful spunea...

Ce mos bogat,la noi nu a fost asa de implicat mosul, o carte , un calut si ceva semidulce.