luni, 10 septembrie 2012

Expozitie de dovleci+intalnire de clopotei

Am petrecut o superba duminica in compania lui Benji, a mamicii si taticului sau.Ne-au invitat la expozitia anuala de dovleci din Ludwigsburg.
Desi talkalim pe internet de vreo 5 ani acum am avut prima ocazie sa ne vedem si sa ne cunoastem si "live".Si cu toate astea ne-am si recunoscut de la mare distanta :))
Ne-am bucurat sa ii cunoastem, ne-am simtit foarte bine impreuna iar clopoteii nostri Benji si Razvi s-au jucat si distrat impreuna dar si separat.Bariera de limba i-a cam incurcat dar s-au descurcat ei. La un moment dat chiar mergeau de mana.Benji e un baietel foaaarte cuminte, un frumos cu gene lungi cu ochi care te topesc cand te uiti la el.Mi-a parut rau ca nu am putut sa-l abordez prea mult din cauza limbii  asteia pe care numai nu reusesc sa o invat.Mie si rusine ca sunt de aproape un an aici si nu ma descurc inca prea bine in germ.Ce sa fac daca engleza e asa de la indemana?
Expozitia a fost extraordinara intr-un parc imens ca la un moment dat i-am zis Ceskai ca daca ma lasa acolo nu mai stiu sa ies.
Au fost si mancaruri gatite din dovleci.Unii au mancat, altii mai sclifositi (adica eu cu sotu) nu:) Nu suntem fani dovleci asa ca noroc ca a fost un restaurant si cu altfel de mancare :))
Pozete: 




















 Parul lui Rapunzel :)





 Dupa alergatura de la expozitie plus alergatura din livada lui Benji, Razvan a fost rupt in doua de oboseala.A adormit instant in drum spre casa si apoi acasa doar cat l-am dusit rapid si direct la somn.
Ceska multumim pentru o duminica minunata!Acum va asteptam pe voi la noi :)

Un comentariu:

Ceska777 spunea...

wow! ce promta esti! ma bucur ca v-a placut si la expozitie si la noi in livada. Razvi e un scump si un dezghetat, baiatul lu´mama! Ma apuc si eu sa descarc pozele de ieri..... va mai asteptam pe la noi oricand!