duminică, 27 noiembrie 2011

Primele grafisme

Am incercat sa facem si cateva grafisme.Am vrut sa-l pun la incercare sa vad daca se va descurca sa le faca intr-un cadru dat.Spre uimirea mea i-au iesit din prima :) A mai facut el apoi si cateva desene de-a lui sa infrumuseteze pagina.




Dupa linii am trecut la puncte, desi ordinea corecta era invers, intai puncte si apoi linii.Se vede cat l-a tinut rabdarea sa le faca.Spre sfarsitul randului deja le-a facut cercuri :))






Pentru ca ma intreaba non stop cand plecam acasa, ca sa-i fie mai usor am facut un AMR, si in fiecare zi vom bifa cate o zi care trece.Cu ocazia asta va invata si zilele saptamanii, nu doar sa le enumere.

3 comentarii:

Ceska777 spunea...

E stangaci Razvanici?

Rami spunea...

Daaa!e stangaci de stangaci,am incercat sa-l invat cu dreapta, da nici vorba.Asa tine de rau creionul in dreapta, cum tinem noi in stanga :)

Miutza spunea...

Si Maya e stangace, nici n-am incercat s-o fac sa scrie cu dreapta. Imi va fi greu s-o ajut cu literele in clasa I dar trecem si de asta... sanatosi sa fie!
Si felicitari pt liniute! Si Maya face frumos o buna parte, apoi isi pierde rabdarea, mai ales la puncte, le transforma tot in cercuri :)))