duminică, 11 iulie 2010

Mi-e tare dor de Razvi

Razvanel e plecat inca din 6 iulie la tara la bunici si va sta acolo pana miercuri 14 iulie.
Niciodata nu a fost plecat asa de mult...asa de goala e casa fara el...E foarte fericit pe acolo, are o droaie de copiii cu care se joaca si aer curat.
Motivul plecarii in vacanta la bunici a fost pentru ca eu am avut licenta sapt asta (apropo, sa ma laud, am luat 10 :D, acum sunt profesor de invatamant primar si prescolar) si saptamana viitoare miercuri voi avea iar un examen, de titularizare de data asta.
Examenul asta ma scoate din sarite pentru ca desi NU EXISTA NICI UN POST titularizabil pentru gradinita,( de fapt in tot judetul sunt doar 3 posturi titularizabile:2 la liceu si 1 la gimnaziu;)tot se organizeaza examen pt titularizare. Ma rog, sper sa ma descurc si aici desi s-au anuntat subiecte foarte grele.Astea sunt motivele pentru care am expediat copilu. Si daca tot suntem liberi, ieri am fost la pescuit (pasiune comuna a mea si a sotului) si am avut cea mai buna partida de pescuit de cand suntem.
Am prins vreo 12 kile de peste impreuna, nu mai zic ca am si scapat 4 la mal.
Si ca ziua sa fie si mai super cu o ora inainte sotu a prins un peste de 6 kile si la jumate de ora dupa aceea, am scapat unul la fel dupa ce m-am luptat cu el vreo 15 min sa il aduc la mal.Ma dureau mainile ingrozitor, era foarte greu, tragea in toate partile.Si pe cand l-am adus langa mal, s-a rupt firul unditei si a scpat pestele cu tot cu carlig.:(( Nu mi-a venit sa cred ca l-am scapat.
Oricum cu asa ceva nu ma mai intalnesc repede :(
Si cateva poze asa ca dovada, ca stiu ca se zice ca pescarii sunt mincinosi :)))))
Primul peste de marimea asta prins de mine, 1 kil 700the second, si au urmat inca doi de marimea asta :)

Za fish:

Niciun comentariu: