duminică, 11 octombrie 2009

Paine buna, buna!

Mi-am achizitionat in sfarsit masina de copt paine.De mult tot am vrut sa o cumpar ca am tot auzit cat de buna e si cat de buna paine face.Am gasit-o la o promotie foarte buna si am luat-o.
Bineinteles ca am si facut deja doua paini in ea una mie si una pt mami.Le-am incercat doar pe cele simple deocamdata sa vedem ce iese.Sunt foarte incantata de ea, paine e foaaarte buna si consistenta.
O programez noaptea sa faca painea si pe dimineata am paine proaspata si calda.
Pot face in ea tot felul de paineȘcu cartofi, cu semninte cu diferite cereale etc, pot sa fac si aluatul de pizza, si cozonac, si pot sa fac chiar si marmelada.
A fost o achizitie buna, zic eu.










7 comentarii:

Ceska777 spunea...

Si eu visez la o masina de paine. Pana atunci fac aluatul cu mixerul si il coc in tava mare de paine. Iese o minunatie! Acuma chiar trebuie iar sa improspatez stocul de faina.....

Ana-Maria spunea...

Sa o stapaniti sanatosi!

Madalina spunea...

Sa o stapaniti sanatosi!Si eu am, sunt inebunita dupa painica calda.Am facut si cozonac la ea, bine doar mi l-a framantat apoi l-am copt in cuptor, mi-a usurat muuult munca.Cand afli ceva retete noi te rog sa le postezi.

Rami spunea...

Ceska si eu trebuie sa imi fac rost de faina sa am acolo sa nu tot fug la magazin.

Ana Maria multumim.

Madalina si eu planuiesc un cozonac in ea.
Acuma caut si eu ceva retete bune de painici si alte bunatati.

mamica de Sebastian spunea...

Si eu am primit o masina de piine de la sots si de atunci rar cumparam piine.

Miutza spunea...

s-o folositi sanatosi! chiar ca-ti usureaza munca mult. eu fac paine din faina integrala si tarate si multe seminte dar fac aluatul la mixer apoi pun in tava la cuptor, ca ceska. iese o minunatie, intr-adevar! dar sa n-ai nimic de facut, s-o programezi si ai dimineata paine calda...e de vis ;) bravo pt achizitie!

Anonim spunea...

Multumesc pentru un blog interesant