luni, 8 iunie 2009

Prajitura racoroasa cu branza si capsuni

Am facut o prajitura tare buna sambata si vreau sa v-o spun si voua.Lui Razvi i-a placut foarte mult, mai ales cu iaurt.
Deci aveti nevoie de:
Pt blat: 6 oua, 6 lg de zahar, 6 ling de faina si o lingurita de praf de copt.
Pt umplutura: 1 kg de branza de vaca, o marg rama, 150 gr zahar pudra si capsuni.
Pt glazura: o budinca de vanilie , 400 ml suc fanta si 6 lg zahar.

Blatul: bati spuma albusurile pana e tare, apoi adaugi zaharul lingura cu lingura, galbenusurile frecate cu o lingurita de praf de copt le pui peste compozitie si amesteci foarte usor de jos in sus cu o lingura de lemn (NU CU MIXERU, ca se inmoaie)apoi pui faina in ploaie tot asa amestecand usor.
Il pui apoi intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si bagi la cuptor.

Umplutura: margarina o freci spuma cu zaharul apoi incorporezi branza.
Pui jumatate din umplutura peste blatul copt si racit. Apoi pui din loc in loc capsuni taiate cubulete:

Dupa aceea pui si restul de umplutura:Apoi te apuci de glazura:
faci exact dupa instructiunile de pe budinca numai ca in loc de lapte pui suc de fanta.
Cand s-a racit, nu prea tare ca sa o poti intinde, o torni peste umplutura:

Bagi prajitura la frigider si gata. Pofta buna.Va asigur ca e foarte gustoasa.

Nu va luati dupa cum arata blatul meu ca de data asta nu mi-a iesit pufos, habar nu am de ce :D

3 comentarii:

elle spunea...

yammy .. ce bine arata! o incerc si eu!

Moni spunea...

Miam..ce buna trebuie sa fie!

mamica de Sebastian spunea...

Arata bine si pare simpla,o sa fac si eu