luni, 10 ianuarie 2011

3 ani!!

Ieri micul nostru print a implinit 3 anisori, 3!Nu-mi vine sa cred!Au trecut deja 3 ani de cand aveam in brate o magaldeata de copil rosu la fata si cu paru negru?S-a facut un blondin cret si frumos.Nazdravan e din cale afara!Stie o multime de lucruri de te lasa cu gura cascata si te tot intrebi asta de unde a mai auzit-o sau cum a stiut sa ajunga la concluzia asta. Bineinteles ca i-am tinut ieri o mica petrecre cu familia.A vrut neaparat tort cu Clopotica, toata saptamana numai asta mi-a zis.
Am si cateva poze:

cu verisoara lui:cu cei doi verisori:
iaca si tortul mult asteptat:parinti mandri :D


Si cateva poze asa in trecerea anilor :))

la nastere:

1 anisor :

2 anisori:
3 anisori :


Te iubim dragul nostru, tu esti rostul nostru in viata!

5 comentarii:

Lala spunea...

La multi ani carliont frumos!

Miutza spunea...

Doamne, ce baiat frumos aveti voi acolo! :))) pupici pt frumosul carliontat! La multi ani fericiti!!!

Sipos spunea...

La multi ani! Sa cresti mare si sa ii bucuri pe parinti.

Roxana spunea...

La Multi Ani bulin mic si drag!
Este dulce ca o prajiturica (asa o alint sipe 'sor'ta' ;))!

radiowhisper.com spunea...

Hristos a inviat!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!