duminică, 6 decembrie 2009

Mos Nicolae




Locomotiva cu multe butoane care fac ca toate cele, ratusca face oua :)) (m-am scos:)) ), de la o bunica primite.Cartile si domino-ul sunt de la noi, masinoiu de la alta bunica.Razvan e incantat de fiecare si se joaca doar cu ele.
Astea sunt cadourile de la mosu, mai are de primit de la nasi care au zis ca-l vor aduce cand vor avea putin timp, ei au un bebe mic si ii intelegem :D
Pe langa cadouri mosul i-a facut cadour lui Razvan si o raceala.Are nasul infundat si abia respira si mai si tuseste.Nu-i bai, dam inapoi cadou asta ca nu ne place.

Azi am fost si in centru sa admiram beculetele.Anul acesta a fost impodobit doar centru orasului din cauza crizei, bineinteles.



5 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Heeeiiii,ce cadouri frumoase a adus Mos Nicolae!Insa natosire grabnica micutului!

Rami spunea...

Multumim Ana Maria.
Se pare ca e destul de nasoala raceala asta, ca a facut si putina febra si toata noaptea a tusit din cauza nasului infundat.

Miutza spunea...

Speram ca azi e mai bine Razvi, sa se poata juca in voie cu cadourile frumoase de la toti cei ce-l iubesc :) sanatate multa!

Rami spunea...

Multumim Miutza, da azi e mult mai bine.Ia facut foarte bine infuzia de musetel facuta aseara, si a dormit foarte bine toata noaptea.

blogul meu spunea...

Buna ziua ,

Va intereseaza un link exchange cu http://www.jocurias.com ?
In schimbul unui link pe site-ul dvs, eu va adaug link-ul pe http://kidinho.wordpress.com .

Link : http://www.jocurias.com
Titlu : jocuri
Descriere : jocuri

sau

Jocuri

Astept un raspuns, fie pozitiv, fie negativ.
Daca sunteti de acord , va rog sa imi trimiteti titlul site-ului si link-ul site-ului dvs , pt a-l adauga. ( catalin.timofte7@gmail.com )

Multumesc,

O zi buna !