Am facut o prajitura tare buna sambata si vreau sa v-o spun si voua.Lui Razvi i-a placut foarte mult, mai ales cu iaurt.
Deci aveti nevoie de:
Pt blat: 6 oua, 6 lg de zahar, 6 ling de faina si o lingurita de praf de copt.
Pt umplutura: 1 kg de branza de vaca, o marg rama, 150 gr zahar pudra si capsuni.
Pt glazura: o budinca de vanilie , 400 ml suc fanta si 6 lg zahar.
Blatul: bati spuma albusurile pana e tare, apoi adaugi zaharul lingura cu lingura, galbenusurile frecate cu o lingurita de praf de copt le pui peste compozitie si amesteci foarte usor de jos in sus cu o lingura de lemn (NU CU MIXERU, ca se inmoaie)apoi pui faina in ploaie tot asa amestecand usor.
Il pui apoi intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si bagi la cuptor.
Umplutura: margarina o freci spuma cu zaharul apoi incorporezi branza.
Pui jumatate din umplutura peste blatul copt si racit. Apoi pui din loc in loc capsuni taiate cubulete:
Dupa aceea pui si restul de umplutura:Apoi te apuci de glazura:
faci exact dupa instructiunile de pe budinca numai ca in loc de lapte pui suc de fanta.
Cand s-a racit, nu prea tare ca sa o poti intinde, o torni peste umplutura:
Bagi prajitura la frigider si gata. Pofta buna.Va asigur ca e foarte gustoasa.
Nu va luati dupa cum arata blatul meu ca de data asta nu mi-a iesit pufos, habar nu am de ce :D
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
yammy .. ce bine arata! o incerc si eu!
Miam..ce buna trebuie sa fie!
Arata bine si pare simpla,o sa fac si eu
Trimiteți un comentariu