duminică, 28 iunie 2009

Uta, uta pe picior

Daca vrei sa ai picioare frumoase se ia una bucata copil, se pune pe laba piciorului si...


uta uta....pe picior.Patru serii a cate 20 pe un picior, patru serii a cate 20 pe celalalt :)))

sâmbătă, 13 iunie 2009

Pap cioco



La zoo




Marti, am fost la Zoo in Ungaria la Nyregyhaza. E cam la 100 de km de noi, nu e foarte departe, si cum am auzti numai laude despre ea am zis ca mergem intr-o plimbare pana acolo. Am vazut foarte multe animale care mai de care mai frumoase si mai fioroase. Pe mine m-a inspaimantat cusca leului care la un moment dat avea un gard de 1 metru. Da, da de 1 metru.In fata gardului era un lac, ma gandesc ca foarte adanc, si nu ar fi putut ajunge leii la tine,dar totusi pe mine m-a facut sa ma treaca niste fiorii. Razvi a fost incantat de animale, de girafe in special.A mancat cu pofta tot ce i-am dus de mancare cu el, cred ca i-a facut foame aerul acela de padure.Noi ne temeam ca nu va manca mancare la borcanel (nu a mai mancat asa ceva de cand avea vreo 11 luni?).Dar a halit-o rapid si aia si tot ce am dus cu noi incaz ca nu va manca borcanelul.
Pun aici o mica parte din pozele facute care sunt vreo 150.











luni, 8 iunie 2009

Prajitura racoroasa cu branza si capsuni

Am facut o prajitura tare buna sambata si vreau sa v-o spun si voua.Lui Razvi i-a placut foarte mult, mai ales cu iaurt.
Deci aveti nevoie de:
Pt blat: 6 oua, 6 lg de zahar, 6 ling de faina si o lingurita de praf de copt.
Pt umplutura: 1 kg de branza de vaca, o marg rama, 150 gr zahar pudra si capsuni.
Pt glazura: o budinca de vanilie , 400 ml suc fanta si 6 lg zahar.

Blatul: bati spuma albusurile pana e tare, apoi adaugi zaharul lingura cu lingura, galbenusurile frecate cu o lingurita de praf de copt le pui peste compozitie si amesteci foarte usor de jos in sus cu o lingura de lemn (NU CU MIXERU, ca se inmoaie)apoi pui faina in ploaie tot asa amestecand usor.
Il pui apoi intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si bagi la cuptor.

Umplutura: margarina o freci spuma cu zaharul apoi incorporezi branza.
Pui jumatate din umplutura peste blatul copt si racit. Apoi pui din loc in loc capsuni taiate cubulete:

Dupa aceea pui si restul de umplutura:Apoi te apuci de glazura:
faci exact dupa instructiunile de pe budinca numai ca in loc de lapte pui suc de fanta.
Cand s-a racit, nu prea tare ca sa o poti intinde, o torni peste umplutura:

Bagi prajitura la frigider si gata. Pofta buna.Va asigur ca e foarte gustoasa.

Nu va luati dupa cum arata blatul meu ca de data asta nu mi-a iesit pufos, habar nu am de ce :D