vineri, 20 februarie 2009

Vrea singur la nani







De vreo trei zile, printisorul meu se cere singur la nani.Adica ce face? Ma ia si ma trage de pantaloni, de mana, se duce la patu, vine inapoi iar ma trage si tot asa pana ma prind.M-am prins tare greu la inceput ce vrea.Ma tot tragea, maraia, m-am dus in camera am crezut ca vrea sa ne uitam in oglinda.A mers la patut si tot dadea din manute.Numai nu reuseam sa inteleg ce vrea de fapt, am crezut ca perna din patutz sa se joace cu ea.Nici asta nu a vrut.Asa ca l-am luat si l-am pus in pat si m-am dus in bucatarie dupa ceva, cand m-am intors, (am stat la bucatarie vreo 5 min) era adormit.
Am zis ca e o coincidenta.Seara s-a repetat.Tot nu am crezut ca despre asta e vorba.Dar in ziua urmatoare seara, iar a facut acelasi lucru, tragea de mine si mergea la patutz si tot ridica din maini (ca si atunci cand vrea in brate).
Ieri cand mesterul spargea peretele in baie(renovez baia) de zor nici nu ma gandeam sa il pun la nani la ce zgomot facea nenea.Dar a repetat figura cu trasu de mine.Si am zis ca il pun sa vad chiar doarme in galagia asta?Ei bine da, a dormit domnisorul vreo 2 ore.Tare mare a fost mirarea pe mine, pt ca eu il stiu tare sensibil la zgomote.
Asadar, se cere singur sa fie pus la nani.Imi vine sa-l mananc cat e de cuminte.

Acuma ii ies doi dinti deodata jos si sus e pe cale sa ii sparga inca unul.Chiar si asa nu e marait si doarme la fel de bine ca inainte.

miercuri, 18 februarie 2009

Si-a revenit micul printz

Micul printz se simte mult mai bine acum.Are cativa mucisori si mai tuseste din cauza lor, dar nu des.A revenit la forma lui, e vesel, se joaca, chiuie, danseaza etc.E din nou Razvaniciu meu scump.
Maine seara mergem la control.Sa speram ca am terminat.

Nu-mi placea cand statea apatic, nu se juca, statea tot timpul lipit de mine, isi punea capul in bratele mele si statea asa.
Acum cand il vad ca iar zburda pe aici si isi arata primul dintisor si tot fuge de colo colo imi vine sa il tot strang in brate sa-l pupizez, dar nu pot ca si eu sunt cu gatul rosu si umblu toata ziua cu masca pe fata.
Da las'ca-mi trece mie si il smotocesc eu pe el.

luni, 16 februarie 2009

Micul print e bolnavior!

Uf!!Razvanelu meu a fost pe injectii de vineri seara pana azi dimineata (sper, azi mergem la control sa vedem cum sta cu boala)Simpla raceala a evoluat foarte rapid,in cateva ore s-a transformat intr-o angina destul de urata, un gat foarte inflamat de nu putea puiu nici sa inghita laptele.Intotdeauna la prima inghititura de mancare, voma sau in cel mai bun caz isi facea greata,mai mai sa de-a tot afara din el.Asta doar la prima inghititura, dupa aceea nu erau mari probleme, manca,dar putin, jumatate din cat manca de obicei.
Doctorita s-a speriat de evolutia asa de rapida a bolii si i-a dat o cura de injectii, si nu orice,ci cefort foarte tari si dureroase.I le-am dat cu xilina, ca sa nu-l doara asa de tare.Azi a primit-o pe ultima, asa sper.
In zilele astea nu l-am recunoscut pe copilul meu, a fost foarte apatic, toata ziua imi dormea, avea cate 3-4 reprize de somn pe zi si noaptea o dormea toata ca si inainte.Ma gandeam ca e un efec secundar al injectiilor, dar am citit prospectul si nu am gasit asa ceva.
Acum deja la e la al treilea somn de azi. Sta treaz max 2 ore si iar il loveste somnul.Sper sa ii treaca repede odihnindu-se astfel.
Ufff, greu e cu printi bonaviori.

joi, 12 februarie 2009

Mai am





Mai am vreo 3 ca tare mult imi plac si trebuie sa vi le arat. Am ajuns la concluzia a orice culoare imi sta bine, numa blonda nu, asa cum sunt acum.Cel mai mult mi place poza cu parul castaniu si drept.
In cea roscata mi-am "pus" si lentile.

Makeover





Am prelut si eu leapsa din curiozitate sa ma vad si eu cu alte freze, mai bine zis cu alte culori pe par ca deja de blond m-am saturat.

Imi place cum se joaca
















Imi place tare mult sa-l privesc cum se joaca.Are niste pozitii de stat la jucat de ma bufneste rasu de fiecare data cand il vad.Cel mai mult imi place cand sta gugutz (ghemuit) si se joaca.Incep sa il intereseze si jucariile, ca pana acum cu orice se juca numai cu jucarii nu.Masinuta din imagine e preferata lui deocamdata.Are niste animalute colorate care trebuie bagate inauntru prin niste forme, si cand introduci animalutul scoate sunete ca si cum face animalul introdus.De exemplu, cand pune vacuta,face muuuu (masina, nu Razvi:D), sau cocosu, face cucurigu.Eu i le potrivesc in forma si ii spun ce reprezinta si el o impinge inauntru.Si tare se bucura cand aude sunetul produs.
I-am luat si o carticica cu animale da nu przinta prea mare interes .Eu ii tot arat si fac ca toate orataniile si pe el nu-l prea intereseaza.Nu-i bai, data viitoare :D

miercuri, 11 februarie 2009

In sfarsit am dinti









Nu am mai scris de mult din lipsa de timp si cateodata si de chef.
Noutatea mare e ca la 1 an si o luna aproape i-a iesit si micului print, primul dinte.Si primul dinte i-a iesit sus.Nu a iesit cu prea mare scandal, un pic de maraiala doar, cu mancatul nu am avut probleme, nici cu dormitul.Sper sa iasa toti la fel de usor.
Singur simptom ca ii iese un dinte a fost maraiala care e ceva neobisnuit la el pt ca el e un copil tare vesel si rar plange.A! si imi amintesc ca se trezea dimineata cu unu dintre obraji rosu ca focu si bea lichide mai mult decat de obicei, cu mult mai mult.Daca inainte cu greu bea o canita de 150 de ml, acum bea cu usurinta 2 sau chiar doua jumate.Ceea ce e foarte mult.

Alta noutate e ca l-am trecut pe lapte de vaca.Ii dau UHT de 3,5 grasime.Nu eram sigura ca ii va merge bine cu el, dar spre surprinderea noastra, chiar ii merge bine.De cand l-am pus pe lapte de vaca a luat si in greutate si a crescut si in lungime.So, e bine, continuam.